Sponsorkoncept

Bokseklubben IK-Sport
Giv aldrig op hvis du vil nå til tops

Vi er en bokseklub med stolte traditioner, og har gennem tiden vundet diverse danske og nordiske mesterskaber.

Vi arbejder hårdt og målrettet på at udvikle nye talenter til gavn for boksesporten samt skabe de bedste rammer for vores motionshold.

Derudover har vi har et tæt samarbejde med Ungdomsklubben CUBE og SSP-arbejdet i Helsingør Kommune.

Et samarbejde, som i høj grad medvirker til, at de unge bruger deres fritid positivt. Vi laver aktiviteter, som skaber sociale netværk og kammeratskab og gør bokseklubben til et attraktivt sted at opholde sig. For at sikre gode faciliteter, et attraktivt klubliv og være et sundt og godt idrætstilbud for alle, er det afgørende med privat støtte. Du og din virksomhed kan hjælpe os til at gøre en forskel, ved at yde støtte – vil du vide mere om de mange fordele ved et sponsorsamarbejde, eller ønsker du et uforpligtende møde så tøv ikke med at kontakte os.

Sponsorering i Bokseklubben IK Sport

IK Sport vil gennem et tæt samarbejde med erhvervslivet, sikre de bedst tænkelige vilkår og udviklingsmuligheder for klubbens medlemmer og kampboksere.

Dette kan kun gennemføres ved at fokusere på optimering og udvikling af både de sportslige såvel som de erhvervsmæssige aspekter. Sporten og erhvervslivet er to komplementære størrelser, som skal spille optimalt sammen, hvis begge parter skal have optimalt udbytte af samarbejdet.

Ved at være sponsor for IK Sport, vil det øge kendskabet til din virksomhed. Det vil gøre omverdenen opmærksom på virksomhedens sunde profil og sociale ansvarlighed og interesse for lokalsamfundet – ydermere vil I også have mulighed for at promovere jeres virksomhed og produkter ved stævneafholdelse i klubben.
I IK Sport udføres et stort socialt frivilligt arbejde, som i høj grad medvirker til, at de unge bruger deres fritid positivt. Du og din virksomhed kan hjælpe os til at gøre en forskel, ved at yde støtte – og på den måde vise din støtte til lokalsporten.

Vores kampboksere deltager i flere store stævner i en sæson, se evt. boksernes flotte resultater her: https://bokseklubben-iksport.dk/kampboksere-liste/

Sponsormuligheder

Vi har følgende mulige 1 årige sæsonsponsorater:

  • Hjemmeside sponsorat 2.500 kr. – Virksomhedsnavn og logo på vores hjemmeside og Facebook side (reklame) (bokseklubben-iksport.dk)

 

  • Tøjsponsor 5.000 kr. – Virksomhedslogo og evt. navn på vores trænings- og kamptøj.  Virksomhedsnavn og logo på vores hjemmeside og Facebook. (reklame)

 

  • Klubsponsor 10.000 kr. – Virksomheden navn og logo bliver nævnt som virksomhed, der særligt støtter klubben på hjemmesiden og Facebook, navn og logo vil være placeret som nr. 1. derudover vil logo og navn være placeret på ryggen af vores trænings- og kamptøj. Reklamebanner til vores eget stævne.

Udover ovenstående laver vi meget gerne specielle aftaler der passer til netop din virksomheds behov og muligheder.

Skriv til os

Relevante hjemmesider

Besøg også...

Vægtklasser - Årgang - Regler - Love