Træning

Boksning handler om så meget andet end bare at slå hårdt.

I Bokseklubben IK Sport arbejder vi også på at det handler om socialt samvær og et stærkt sammenhold, hvor man har en indbyrdes forståelse for hinandens styrker og svagheder…

Bokseklubben IK Sport tilbyder både god gammeldags motions træning, som boksere altid har benyttet sig af og nyinspireret motionstræning ala “CrossFit” hvor vi bla. bruger vægte/vægtskiver. Der er altså mulighed for at få trænet hele kroppen godt igennem, hvor både teknik og konditions- og styrketræning er i fokus
Vi lægger stor vægt på at al træning, selvom det er for motionister, lægger sig så tæt op af den træning som professionelle og amatørboksere bruger til daglig. Således at du som medlem lære teknikken og boksningens grundregler.
Uanset hvilket hold man er tilmeldt, vil man få en træning hvor der er lagt vægt på at opbygge styrke, kondition, smidighed, koordination og fokus. Alle øvelser kan tilpasses den enkelte og trænerne vil efter bedste evne sørge for at alle får en god oplevelse, uanset hvilket trin der startes på.

Ved at træne hos os, får du:

Boksning giver dig en masse nye venner

Som medlem får du styrke og udholdenhed.

Du får hurtige reflekser og en god kondition

Din selvtillid og koncentration bliver øget

Du kommer i bedre form end de fleste af dine jævnaldrende

Det er en elegant sport, hvor nogle af nøgleordene hos os er; Godt kammeratskab, respekt, ydmyghed, omsorg og vilje

Du skal være fyldt 10 år for at blive medlem af klubben.

Kig forbi til en gratis prøvetime!

Alle er velkomne til at komme og få en prøvetime. Vi sætter en ære i at byde alle indenfor til vores træning og vil gøre vores bedste for at hjælpe dig igennem en prøvetime hos os.

Uanset om du er til boksning eller bare ønsker den hårde motoionstræning skal vi nok få passet dig ind så du føler dig velkommen og får noget ud af det.

Til din prøvetime og på alle hold vil vi foreslå følgende:

- Medbring træningstøj

- Medbring rene sko til indendørsbrug

- Medbring en flaske vand (det bliver svedigt)

- Spis ikke et stort måltid senere end 2 timer før træningsstart

Dameholdet

På dameholdet er træningsformen bygget op på mange af de traditionelle principper inden for boksning, der er fokus på forskellige bokseteknikker, slå på sæk, men ikke så meget nærkontakt ved sparring.
En stor del af træningen består af ren konditionstræning med interval, samt styrketræning. Kroppens udformning bliver mere atletisk smuk ved denne form for styrketræning, da man her forbrænder kulhydrater og fedt, samtidig med at du opbygger smidige muskler, som ved længere varig træning, tydeligt vil kunne ses.

Du bliver ikke stor og pumpet gennem motionsboksning, men mere atletisk og trimmet. Holdet er velegnet, hvis du ønsker at komme i bedre form og tabe de ekstra kilo.

Kristina

Træner

Kristina

Tomislav Antic

Cheftræner

Tomislav Antic

Motionsholdet

Når du træner på motionsholdet, er der fokus på at komme i god form ved hjælp af hård konditionstræning, som helt sikkert vil give dig sved på panden. På holdet vil der hovedsageligt være fokus på at få opbygget en god fysisk form. Som regel arbejder vi også med at øve teknikker og slag på sandsække, eller med plethandsker. Og der er ofte også mulighed for sparring til dem, som har mod på det og måske ønsker at komme på kampholdet – hvem ved? Måske er du den nye Mikkel Kessler eller Dina Thorslund.

Træning på motionsholdet giver dig også en forsmag på, hvordan det er at træne på kampholdet og under forudsætning af at du har den rette indstilling, vilje og talent, vil der være mulighed for at rykke derover.

Kampholdet

For at komme på kampholdet skal du begynde som motionist. Her skal du vise trænerne, at du er klar til at blive kampbokser, og det er trænerne i samarbejde med dig, der beslutter, om du er klar til at blive kampbokser.

Det er meget krævende at være kampbokser. Det stiller store krav til både fysik og mentalitet, der skal trænes meget og hårdt. Hvis du ikke er indstillet på den hårde træning, kan trænerne rykke dig tilbage på motionsholdet.

Til træningen fokuserer vi på at opbygge og vedligeholde en god fysisk form og at lære bokseteknikker, så du kan bokse kampe og repræsentere klubben. Hvis du er indstillet på at yde 100% og besidder både viljen og talentet, så støtter klubben dig også 100%. Det betyder, at vi sørger for, at du gennemgår den nødvendige udvikling, kommer til stævner, samt deltager i træningslejre og sparring mod kampboksere fra andre klubber.

Tomislav Antic

Cheftræner

Tomislav Antic

Træningstider

Damehold:

Tirsdag kl. 18.00-19.15

Motionshold (blandet hold):

Mandag kl. 18.15-19.30 og onsdag  kl. 18.15-19.30
Medlemmer som ønsker at blive kampbokser, skal starte med at træne på dette hold.

Kamphold

Kampboksere træner sammen med motionsholdet: Mandag og onsdag
Træning kun for kampboksere:
Fredag 18.15-19.30

Priser

Uanset hvilket hold du er tilmeldt, er kontiengentprisen halvårligt:

Der skal indtales kontientgent forud i august og februar.
Der tilbydes ikke refusion, hvis du vælger at stoppe i den betalte periode.

Betaling kan ske via:

MobilePay 459376
Bank overførelse: 9056-4572735406 (Spar Nord)
Husk at påføres medlemsnavn i noter ved begge muligheder.